10.01.2010 Evet bugün oynayan E-Jugend Takimi; Oguzhan, Abdül, Kaan, Akil, u.Samet, Berkay, b.Samet, Yavuz harika bir Turnuva´da cok harika Maclar sergilediler ilk Maci 1:0 devam ederek tek bir yenilgimiz ve bol bol beraberligmizin sonucunda: 2 Sira´ya girdik ve Turnuva 2´si oldular. Dolayisiyla bizleri ve Genclerimizi yalniz birakmayarak ve bize destek veren Anne, Baba, Dedelere ve Seyircilere ayretten cok tessekkür ederiz.
Ps: Wir bedanken uns für die Einladung bei FC-Schneitach. C.Hasan / S.Yakup
Evet, bende bizim genc takimimizin gösterdigi güzel mücadeleden dolayi bütün cocuklarimizi ve de teknik kadromuzu kutluyorum. Türk Gücünün ismini bu platformda da duyurmalari sahane.
< Evet yine bir Turnuva´ya katiliyoruz 5-6 Takim icinde bizde yer aliyoruz. Harika < Yer: Eschanau, Saat: 14:00 de (TGL) Club´un önünde. 31.01.2010 < Cuma ayni saat: 19:45 de GJM-Lauf Halle Training. 29.01.2010
Bugün Genc oyuncularimizin göstermis oldugu Performansi harika bir sekilde Final´a kadar götürüp ve Final´da Fort´a karsi oynayip tabi hakem´in yapmis oldugu ufak bir kizkinlik bana kalirsa etkiledi ve gol yedik ama muazam bir sekilde TGL genc oyuncularimiz mac oynadilar. Yavuz, B.Samet,U.Samet, Kaan, Abdül, Akil, evt. Berkay ve Oguzhan icin gecmis olsun diyoruz am sizler icinde Madolyonumuzu aldik. göstermis oldugunuz bu performanslardan dolayi Sizleri Cumartesi Schwaig Hallenbad´a götürüyoruz.
Ayrica Yönetim Kurulunun göstermis oldugu bu destekten dolagi Tebrik ederiz. Yakup. S , Hasan. C.
evet ben de bizim Genc takimimizi ve Sorumlularini yürekten kutluyorum. Gercektende gün gectikce gelisme gösteriyorlar... Bugünde 6 Takimin katildigi Salon turnuvasinda Finale cikip 2. oldular...