Sie sind vermutlich noch nicht im Forum angemeldet - Klicken Sie hier um sich kostenlos anzumelden Impressum 
Ben Sporcunun Zeki Cevik ve Ahlaklısını Severim *(M.Kemal Atatürk)
Sie können sich hier anmelden
Dieses Thema hat 5 Antworten
und wurde 857 mal aufgerufen
 NUR !!! Treffpunkt 1.Mannschaft
yunus66 Offline

18.08.2009 01:02
1. PUNKTSPIEL gegen PLECH Zitat · Antworten

Bugün antremana gelemicem gececiyim ve saat 19.30 da isde olmam lazim, mesayi yapmam gerekiyor..
Cuma kesin antremandayim ama, Pazar günkü kadroyu ve Treffpunktu ve kim hangi takimda(BIRINCI veya IKINCI TAKIM) oynadigini bilmek isterdim simdiden????

Bu arada Tatilciler lütfen izindeyken kosmayi unutmayin TAVSIYEM Türkiyenin havasinda kosmak daha bi güzel ve ferah!!!!

ümit55 Offline

18.08.2009 10:21
#2 RE: 1. PUNKTSPIEL gegen PLECH Zitat · Antworten

Slm arkadaslar.vallaha Yunus çok haklisin Türkiye'de deniz kenarında aksam serinliğinde koşmak güzel oluyor.cumaresi öğlen aranizdayim arkadaslar herkeze slm En Buyuk Galatasaray ve Turk Gucu Lauf

Gökhan Bilgin ( gelöscht )
18.08.2009 18:10
#3 RE: 1. PUNKTSPIEL gegen PLECH Zitat · Antworten

ya arkadaşlar sahilde kenarında bira içmek nekadar güzel oluyormuş. ben sevdim bu işi. haftaya salı antramanda görüşmek üzere.

Orcun89 Offline

19.08.2009 03:29
#4 RE: 1. PUNKTSPIEL gegen PLECH Zitat · Antworten

gökhan abi bari dogruyu söylüyor...sanki sizden biri sahilde kosuyor...inandim:D

yunus66 Offline

19.08.2009 03:38
#5 RE: 1. PUNKTSPIEL gegen PLECH Zitat · Antworten

Orcun bunu kimsenin kimseye ispatlamaya zorunlu yok, kosan kosmusdur, herkezi kandirir ama kendini kandiramaz veeee maclarda görülür kosan kisi!!!!!

Basar Basaran Offline

20.08.2009 00:15
#6 RE: 1. PUNKTSPIEL gegen PLECH Zitat · Antworten

Beyler birakin polemigi filan, yok kosuyor yok kosmuyor, yok ispat filan. Önümüzde cok önemli bir lig maci var ve 3 puan parolasiyla cikiyoruz sahaya siz daha nerelerde takili kalmissiniz.

K O N S A N T R A S Y O N

Sprung  
Xobor Xobor Forum Software
Einfach ein eigenes Forum erstellen