birazda Futbol konusalim. Genc takimimiz ilk iki macini yenilmesine ragmen sekiz ay önceye göre büyük asama kaydetmistir. Sonucta Sonbahar maclarinda E1 yas gurubunda 10 Macta 0 Puan ve 3:116 averajimiz vardi. Su anda gerci E3 yas gurubunda oynuyoruz ama cok zor bir guruba düstük. Buna ragmen ilk macimizi Rückersdorf`a 3:7, TSV Rand`a da sadece 1:2 maglup olduk.
Yarin Sabah 10 da SpVgg Speikern`de 3. Macimiza cikiyoruz.
bugünkü macimizi cok iyi oynayip fakat cok ucuz goller yiyerek 3:0 maglup olduk. Cocuklari yaptiklari mücadeleden ve iyi oyunlarindan dolayi kutluyorum. Haftaya Cumartesi Saat 12 de SK Heuchling ile Heuchling de 4. macimiz var. Vakti olan buyursun gelsin.
U11 Genc takimimiz yine cok iyi oynadigi mactan 2:3 maglup ayrildi. Gollerimizi B. Samet ile Akil atmistir. Bir dahaki macimiz önümüzdeki Cumartesi günü Saat 10.00 da FC Eschenau` a karsi.
Genclere basarilar.Atamiz ne demis genclerimize sagip cikin cünkü onlar bizim gelecegimiz. Bu arada Kenan 140 üzerinde yorum yazmissin Forumda bir resmin ve bannerin bile yok diye senin icin ben ekledim.Hosuna gitmesse söyle silerim.Fakat böyle en azindan Forumda bir kimligin olsun dimi :)))))
bugün cok kötü bir oyundan sonra 8:0 yenilip hezimete ugradik! Saglik olsun... Birdahaki maclarimiz Persembe günü 10.30 ile 13.00 arasi TSV Lauf`da ki turnuvada.
Tabiki böyle bir sonuc güzel degil. Fakat herseyin baslangici zordur sonucta bu kücüklerimizde bu sene ilk seneleri.Üzerlerinde durulur ve dagilmassalar bu takimin geleceginin futbolculari.Olaya bu pencereden bakarsak daga saglikli olur.Gencler üzülmeyin daga cok iyi mac cikaracaksiniz mücadeleye devam.
Not: Gerci bu sonucu (8-0) profesyonel takimlarimiz bile aliyor zaman zaman bu yüzden üzülmemek lazim. Onlar utanmiyorda siz mi utanacaksiniz.:))))))))))
bu hafta genc takimimiz Rückersdorf`a 2:5 maglup oldu. gollerimizin ikisinide Samet atmistir. Yarin saat 17`de gurubun lideri olan TSV Brand`da oynuyoruz.