arkadaslar sonuna kadar savasalim. ama kalpten ve savasarak oynarsak gururla ligden düsersin en kötüsü.ama savasmazsan yürekten onynamazsan rezi olarak düsersin bu ligden.kötü futbolcular degiliz ama biz bir bütün takim olamadik. birazcik onurumuzla oynayalim!!!!!!!!!
Bu güzel düsünceleri tüm takima yaymak lazim. Eger ki herkez bu sekilde düsünürse o zaman kalan bütün maclari kazanmamamiz icin bir neden göremiyorum. Bizim takima inanc ve ruh lazim, bunlari saglarsak ufak bir umutta olsa ligde kalabilecegimize inaniyorum.
Inancina saygim var ama gerceklerin yüzünede bakmak zorundayiz. Gercek olanda bir tane galibiyetimiz yok, bunun cok nedeni var bunuda burda konusmak olmaz... Gercekten üzülüyorum belki uzun tarihi (magzisi) olmayan bir takimdayiz ama Ismi olan gururu olan ve Sani (ünü) olan bir takimdayiz.. Insallah birdahaki sezonda Türk Gücü Laufa laik bir sekilde oynar mücadele eder ve Takimimizin hak ettigi yerlere gelmesinde bir katkimiz olur.. Tabiki bunlar sirf Futbolcuylan olacak birsey degil buna, FUTBOLCUNUN TEKNIK EKIBIN, YÖNETIMIN, hele hele Laufdaki TÜRK TARAFTARIMIZIN destegine ihtiyacimiz var...Bu sene Takimimiz kabus olan bir sezon yasadi, bunu unutup gelecege bakip böyle bir kabusu yasamamaya gayret etmemiz lazim... EN BÜYÜK TÜRK GÜCÜ LAUF Arkadaslar!!!!
Gökhan arkadasimizin dedigi gibi her birimizi tek tek öne cekersek ayri ayri özelligi olan futbolculariz yani diyer Takimlarda oynayanlar bizden üstün deyil!
Ama biz bir TAKIM olamadik! Neyse ben susayim yoksa bütün suc yine benim olur! ;- )