Sie sind vermutlich noch nicht im Forum angemeldet - Klicken Sie hier um sich kostenlos anzumelden Impressum 
Ben Sporcunun Zeki Cevik ve Ahlaklısını Severim *(M.Kemal Atatürk)
Sie können sich hier anmelden
Dieses Thema hat 11 Antworten
und wurde 729 mal aufgerufen
 TürkGücü
hasanfb Offline

29.05.2008 19:52
Yeni sezon icin düsünceleriniz Zitat · Antworten

Sevgili futbolcu kardeslerim ve Yönetici arkadaslar.Biraz düsüncelerinizi anlatinda bizlerde yeni sezon icin ne düsündügünüzü bilelim.Mesela kim gidecek takimdan.Veya yeni gelen varmi gibi düsünceler olabilir.
Mehmet ,Jan ve Özcanin gitmesi hakkinda ne düsünüyorsunuz.

Benim sahsi düsüncem mehmetin gitmesi normal.O teklife gitmemek zaten kerizlik olurdu.Sonucta o Türk Gücünün temel taslarindan birtanesi.Yine Türk Gücüne zamani gelince dönecektir.Jan in gitmesinide normal olarak görüyorum.
Fakat normal olarak görmedigim ve kesinlikle gitmemesi gereken benim görüsümce Özcandir.
Neden mi ? Anlatayim.Futbolcu olarak zaten tartisilmaz fakat yas ve insan olarakta mükemmel bir insan ve cok karakterli bir kisilik.Yönetici arkadaslar ve Sayin Baskan bence böyle bir deger gitmemeli tutulmali ve hata ve hata Yönetimin icine dagil edilmeli diye düsünüyorum.Simdi zorla tutacak halimiz yok diyeceksiniz.Tabiki zorla kimse kimseyi tutamaz.Fakat elinizden gelen ikna kabiliyetlerinide sonuna kadar kulanmalisiniz diye düsünüyorum.Birinci takim bazinda olmasa bile.Örnegin ikinci takim görevinde cok basarili olabilecegini düsünüyorum.Bence giderse Futbolcu olarak bagsetmiyorum insan olarak büyük kayip olur.

goksel68 Offline

30.05.2008 23:47
#2 RE: Yeni sezon icin düsünceleriniz Zitat · Antworten

Vallah bilah ne yalan söyleyim bizden ne köy olur nede kasaba, yorumum bu belki bazi kisiler bana kizabilirler ama icimden öyle yazmak geliyor.

Volkan74 Offline

As Spieler

02.06.2008 06:37
#3 RE: Yeni sezon icin düsünceleriniz Zitat · Antworten

Hasan öyle güzel ve dogru yazmissin sana ilk defa :-) katiliyorum ;-)

saka biryere gercekten Özcan abiyle konustum gitmesini istemedigimi söyledim ama beni daha dün taniyor fazla ikna edemedim onu ancak sizler ikna edebilirsiniz.

Ne olur izin vermeyin gitmesine
eyer gitmezse 1 sene ayakkabisini yikiyacagim onu :-)

goksel68 Offline

02.06.2008 18:50
#4 RE: Yeni sezon icin düsünceleriniz Zitat · Antworten

Yaw cok üzüldüm bende ben onla cok samimiyim ama gine de dilim var miyor o na söylemeye bende onu 1yil boyunca dusta yikayip keselerim yeter ki gitmesin hem de duru saf sabunla.

ünsal Offline

08.06.2008 11:24
#5 RE: Yeni sezon icin düsünceleriniz Zitat · Antworten

SELAM ARKADASLAR,

YENI SEZONDA KIMLER GIDIYOR SANRIM HERKESCE MALUM......GELEN OYUNCULAR KONUSUNDA SABIRLI OLUN, TAM SEKILLENINCE ACIKLANACAK. VARSAYIMLAR ÜZERINDE KONUSMAK YANLIS OLUR. TRANSFER SEZONU KAPANMADAN BILGILENDIRECEGIZ. BU KONUDA TAM GAZ CALISIYORUZ.

ÖZCAN ARKADASIMIZA GELINCE.... YÖNETIM OLARAK SIZLERIN FIKRINE KATILIYORUZ. ÖZCAN KISILIGI ILE BU TAKIMIN HER ZAMAN BIR PARCASI VE OLMASSA OLMAZLARINDAN. BAKALIM NELER YAPABILECEGIZ. BENIM SAHSI OLARAK DÜSÜNDÜGÜM BIR IKI NOKTA VAR. OLAYLARIN BIRAZ DAHA SEKILLENMESINI BEKLIYORUM.

NE OLURSA OLSUN, ÖZCANIN OLDUGU KALENIN BURCLARINDA BIZIM BAYRAGIMIZ DALGALANIR.

SAYGILAR ÜNSAL

goksel68 Offline

09.06.2008 09:10
#6 RE: Yeni sezon icin düsünceleriniz Zitat · Antworten

Selam Baskan Bayrak davasi benim hosuma giti önde sen hemen arkanda özcan kardesimiz onun arkasindan hemen ben geliyom ve arkadaslarimiz hem kale male lazim degil özcan var ya yeter kale gibi adam zaten .Saygilar bjkli.

hasanfb Offline

09.06.2008 15:49
#7 RE: Yeni sezon icin düsünceleriniz Zitat · Antworten

Hadi hayirlisi arka arkaya siralandiniz bakam yolunuz acik olsun biz sizi tutmayalim :))))))))))))))))))

Yücel :P ( Gast )
26.06.2008 17:59
#8 RE: Yeni sezon icin düsünceleriniz Zitat · Antworten

sekerim senin arkanda saglam hecccccccc merak etme cünkü ben varimmmmmmmmmmm ben seni desteklerimmmmmmmmmm yüüüüüüürüüüüüüüüü beyaaa gocomannnnnn heheheheheheheheeh

goksel68 Offline

26.06.2008 19:05
#9 RE: Yeni sezon icin düsünceleriniz Zitat · Antworten

Sekerim senin yaptigin tirbiyesizlik cok ayip edmisin o zamman sen gec önüme daha iyi olur arkan saglam olur

28.06.2008 13:05
#10 RE: Yeni sezon icin düsünceleriniz Zitat · Antworten

leng parayla degil bu isler sira ile sen benden önce siraya dalmisin hemen bende senin arkanada yer aldim ne yapam, vordrängeln gilt net

goksel68 Offline

28.06.2008 19:59
#11 RE: Yeni sezon icin düsünceleriniz Zitat · Antworten

Neyse öyle olsun dedigin dogru ama sunu bilmeni isterim arkandan hemen mehmet geliyo yani dingil

30.06.2008 12:29
#12 RE: Yeni sezon icin düsünceleriniz Zitat · Antworten

ehhh ne yapalim sekirim bu alim verim dünyasi bi sana bi bana

Sprung  
Xobor Xobor Forum Software
Einfach ein eigenes Forum erstellen